Sažetak i pregled sigurnosnih događaja i pojava na dan 6./7. lipanj 2014. godine

Photo PU_BB/slike vijesti/bicikl.JPG

U Bjelovaru, na Šetalištu dr. Ivše Lebovića, 22-godišnjak je iz haustora zgrade otuđio bicikl, a koji je po pronalasku vraćen vlasnici.

 Foto:ilustracija

    Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

     Od kriminaliteta su prijavljene tri prijetnje i četiri krađe i to:

-u noći 3./4. lipnja, u Šibovcu, iz spremišta za sijeno, netko je otuđio ručnu kosu i brus,

-u srijedu, 4. lipnja, u Bjelovaru, na Šetalištu dr. Ivše Lebovića, 22-godišnjak je iz haustora zgrade otuđio bicikl, a koji je po pronalasku vraćen vlasnici,

-u petak, 6. lipnja, u Daruvaru, u Ulici Ljudevita Gaja, u trgovačkom centru, 76-godišnjakinja je s police otuđila suhomesnate proizvode vrijedne oko 120 kuna, a koje je bez plaćanja pokušala prenijeti pored blagajne, dok je 30-godišnjak iz istog trgovačkog centra, s police otuđio higijenske potrepštine i čokoladu vrijedne oko 140 kuna i također ih je pokušao bez plaćanja prenijeti pored blagajne.

    U noći, 2./3. lipnja u Bjelovaru, u Ulici Matice Hrvatske nepoznati počinitelj je neutvrđenim predmetom ogrebao lak sa zadnjeg lijevog blatobrana i zadnjeg odbojnika na Seat Ibizi.

    Policijski službenici su postupali po dva narušavanja javnog reda i mira i to:

- u Daruvaru, u Frankopanskoj ulici, 70-godišnjak je po izlasku iz dvorišta obiteljske kuće vikao razne pogrdne riječi vlasnicima kuće,

-u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava, 26-godišnjak je vikao na 67-godišnjaka jer mu nije htio dati cigaretu, dok je 49-godišnjaku psovao majku, a na 19-godišnjaka je pljunuo.

    Protiv obojice slijedi podnošenje optužnih prijedloga.