Tradicionalna 1. svibanjska moto-budnica ulicama Bjelovara

Photo PU_BB/Natjecanje motocikala/NATJECANJE MOP. I MTC.-2012. 025.jpg

 U četvrtak 01. svibnja 2014. godine u vremenu od 05,00 do 07,00 sati u organizaciji Moto-kluba „Bjelovar“, održat će se tradicionalna moto-budnica ulicama grada Bjelovara.

Foto:ilustracija

    U četvrtak 01. svibnja 2014. godine u vremenu od 05,00 do 07,00 sati u organizaciji Moto-kluba „Bjelovar“, održat će se tradicionalna moto-budnica ulicama grada Bjelovara s polazištem na Trgu Hrvatskih branitelja na parkirališnom prostoru iza benzinske postaje INA.

    Upozoravamo sudionike moto-budnice da se strogo pridržavaju prometnih propisa odnosno na obavezno korištenje zaštitne kacige, da vozila koja sudjeluju u moto-budnici moraju biti registrirana i tehnički ispravna te da vozači moraju imati važeću vozačku dozvolu. Vožnju motocikala ulicama grada Bjelovar osiguravat će policijski službenici Postaje prometne policije Bjelovar.

    Prema iskustvima iz prethodnih godina mopedisti i motociklisti počeli su se okupljati u samom centru grada već oko 22,00 sata, prilikom čega je dolazilo do narušavanja javnog reda i mira u smislu „turiranja“ motocikala, „paljenja“ guma i činjenja ostalih prekršaja te zbog toga molimo sve sudionike da se suzdržavaju od ovakvog ponašanja, jer će se u protivnom prema istima poduzimati Zakonom predviđene mjere.

    Kako bi se spriječilo takvo ponašanje za sav promet biti će zatvorene slijedeće ulice tijekom noći 30.04/01.05.2014. godine u vremenu od 21,00-06,00 sati:

-zapadni dio Trga Eugena Kvaternika (od raskrižja Ulice Ljudevita Gaja i Ante Trumbića do raskrižja Ulice Antuna Branka Šimića i Petra Zrinskog),

-dio Ulice Vladimira Nazora (od Ulice Augusta Šenoe do Trga Eugena Kvaternika).

    Nakon vožnje gradom učesnici moto-budnice će se okupiti na parkiralištu ugostiteljskog objekta „Šljukingon“ u Trojstvenom Markovcu , gdje će biti održana i moto-alka, a policijski službenici Postaje prometne policije Bjelovar će na svom štandu dijeliti razne promidžbene materijala vezne uz sigurno sudjelovanje u prometu.