Prijavljene krađe tijekom proteklog vikenda

Photo PU_BB/slike vijesti/novac i kartice.png

U četvrtak 07.12.2017., u Bjelovaru u Pakračkoj ulici 18-godišnjak je prilikom izlaska iz trgovine na parkiralištu izgubio novčanik sa osobnim ispravama i bankovnom karticom sa pinom u pretincu novčanika. Idućeg dana nepoznata osoba je na jednom bankomatu u dva navrata podigla više stotina kuna.  

 Foto: ilustracija

U četvrtak 07.12.2017., u Bjelovaru u Pakračkoj ulici 18-godišnjak je prilikom izlaska iz trgovine na parkiralištu izgubio novčanik sa osobnim ispravama i  bankovnom karticom sa pinom u pretincu novčanika. Idućeg dana nepoznata osoba  je na jednom bankomatu  u dva navrata podigla više stotina kuna.

 U Daruvaru na Trgu Kralja Tomislava iz jedne parfumerije  nepoznata muška osoba ukrala je jedan paket britvica za brijanje, a nakon upozorenja na blagajni da vrati britvice počinitelj se bez zaustavljanja udaljio.  

 U subotu 09. prosinca poslijepodne,  provaljeno je u šupu jedne obiteljske kuće  u Velikim Zdencima, Klokočavačka ulica, za vrijeme dok vlasnik nije bio kod kuće, te su  iz nje ukradene dvije rame od starih motocikala vrijedne oko 1000 kuna.