Preminuo pješak koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Photo PU_BB/slike vijesti/policajac_pise_kaznu_uspravna.jpg

U Trnovitičkom Popovcu, nepoznati vozač je upravljao kombi vozilom i udario u 54-godišnjeg pješaka koji se kretao uz rub kolnika i gurao bicikl, uslijed čega je pješak odbačen u putni jarak, dok se vozač sa vozilom udaljio bez zaustavljanja. 

 Foto:ilustracija

U ponedjeljak, 2. veljače, oko 18,10 sati u Trnovitičkom Popovcu, nepoznati vozač je upravljao kombi vozilom i udario u 54-godišnjeg pješaka koji se kretao uz rub kolnika i gurao bicikl, uslijed čega je pješak odbačen u putni jarak, dok se vozač sa vozilom udaljio bez zaustavljanja. Pješak je zadobio teške tjelesne ozlijede te je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar. U 19,35 sati na obilaznici Grada Zagreba policijski službenici II Postaje prometne policije Zagreb zaustavili su traženo vozilo sa vidljivim oštećenjima na desnoj strani, a kojim je upravljao 38-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,23 grama po kilograma. Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave.

U subotu, 7. velječe, u Općoj bolnici Bjelovar od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo je 54-godišnji pješak.

Ovo je treća poginula osoba u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.