Blagoslov djelatnika i prostorija u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj

Photo PU_BB/Misa-blagoslov/Glavna.JPG

 Foto: PU bjelovarsko-bil.

           Danas 13. siječnja naš policijski kapelan prečasni Damir Vrabec nakon Svete Mise blagoslovio je djelatnike i radne prostorije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske postaje Bjelovar i Postaje prometne policije Bjelovar. Blagoslovu je bio nazočan načelnik policijske uprave Dragutin Vurnek sa suradnicima te policijski službenici i ostali zaposlenici.

            Ovo je prigoda da nešto kažemo o samom blagoslovu. Blagoslov kao pojam poznat je već s početka Biblije kad je Bog blagoslovio sve što je stvorio. Sklapajući Saveze s narodima blagoslivljao ih je obećavajući im mir i svako dobro sve dok se budu držali Saveza. Poručujući apostolima da ulaze u kuće i blagoslivljaju, Isus je rekao kako će blagoslov ostati na ljudima samo ako budu dostojni blagoslova. Iskreno se nadamo da će blagoslov ostati na nama i da će nas i ove godine čuvati naš nebeski zaštitnik Sv. Mihael.

            Koristimo da ovim putem našem policijskom kapelanu prečasnom Damiru Vrabecu i ove godine zahvalimo na svemu što je učinio u prošloj godini kao naš kapelan i dušobrižnik.