Rezultati županijske akcije pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Photo PU_BB/Promet/Promet-slika s radarom.jpg

Tijekom petka, 25. kolovoza u vremenu od 14,00 do 22,00 sata policijski službenici PU bjelovarsko-bilogorska proveli su pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije.

Foto: ilustracija 

         Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je tijekom petka, 25. kolovoza u vremenu od 14,00 do 22,00 sata provela pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a koja je bila usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila.    

          Tom prilikom kontrolirana su 94 vozača i vozila, od kojih su 72 sudionika u prometu zatečena u prekršaju. Od toga broja, 59 vozača zatečeno je u vožnji nepropisnom brzinom, 4 vozača u nekorištenju sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje, 2 vozača u upravljanju tehnički neispravnim vozilima, a zbog ostalih prekršaja kažnjeno je još 7 sudionika u prometu.

          I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.