Obavijest o provođenju razgovora i testiranja motoričkih sposobnosti s kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika

Photo PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

Vezano za popis slobodnih radnih mjesta objavljen dana 11. ožujka 2016. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj izvješćuje da će se razgovori s kandidatima koji su podnijeli zamolbe za popunu slobodnih radnih mjesta u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj održati:  

Foto: ilustracija 

OBAVIJEST O PROVOĐENJU RAZGOVORA S KANDIDATIMA ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

 Vezano za popis  slobodnih radnih mjesta objavljen dana 11. ožujka 2016. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj izvješćuje da će se razgovori s kandidatima koji su podnijeli zamolbe za popunu slobodnih radnih mjesta u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj održati:

* dana 13. i 14. travnja 2016. godine (srijeda i četvrtak) u sjedištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Vlahe Paljetka 2, Bjelovar (velika sala u prizemlju) – RAZGOVOR SA SVIM KANDIDATIMA IZUZEV ZAPOSLENIKA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE i

* dana 14. travnja 2016. godine (četvrtak) u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik (velika sala) – RAZGOVOR S KANDIDATIMA – ZAPOSLENICIMA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE PUTEM VIDEO-VEZE,

a o točnom vremenu svaki kandidat biti će obaviješten putem telefona.

 Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

 Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.

 Kandidati su obvezni pri dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa fotografijom.

Molimo kandidate pozvane na razgovor da se pridržavaju dodijeljenog termina.

  NAPOMENA: Kandidati koji su podnijeli zamolbe samo za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije nemaju pravo pristupiti razgovoru ukoliko ne zadovolje na provjeri motoričkih sposobnosti.

 

OBAVIJEST O PROVOĐENJU TESTIRANJA MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

 Vezano za popis slobodnih radnih mjesta objavljen dana 11. ožujka 2016. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj  izvješćuje da je za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije PU bjelovarsko-bilogorske potrebno provesti testiranje motoričkih sposobnosti kandidata koji su podnijeli zamolbe, i to za:

 -    RADNO MJESTO "POLICIJSKI SLUŽBENIK INTERVENTNE JEDINICE POLICIJE".

 Testiranje motoričkih sposobnosti održati će se:

* dana 13. travnja 2016. godine  /srijeda/ s početkom  u  09,00 sati u  sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske (sportska dvorana), u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, a potom na Gradskom stadionu u Bjelovaru, Poljana dr. F. Tuđmana bb (ZA SVE KANDIDATE, IZUZEV ZAPOSLENIKA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE), a provesti će ga osposobljeni policijski službenici Interventne jedinice policije, PU bjelovarsko-bilogorske i

* dana 13. travnja 2016. godine  /srijeda/ s početkom  u  10,00  sati u  sjedištu Interventne jedinice policije, PU dubrovačko-neretvanske, u Platu (ZA KANDIDATE – ZAPOSLENIKE PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE), a provesti će ga osposobljeni policijski službenici Interventne jedinice policije, PU dubrovačko-neretvanske.

     Svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete biti će o navedenim terminima testiranja upoznati i putem telefona.

     Kandidati su obvezni kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa fotografijom te trebaju ponijeti sportsku opremu.

     S kandidatima koji će zadovoljiti na provjeri motoričkih sposobnosti, odnosno  koji će ostvariti najmanje 5 bodova, Povjerenstvo će obaviti razgovore dana 13. i 14. travnja  2016. godine / srijeda i četvrtak/, a  o čemu će biti istaknuta obavijest, također na web stranici Policijske uprave  bjelovarsko-bilogorske.

     NAPOMENA: Kandidati koji su podnijeli zamolbe i za druga slobodna radna mjesta u ovoj Policijskoj upravi, za koja nisu predviđena testiranja, pristupiti će razgovoru s Povjerenstvom neovisno o rezultatu testiranja motoričkih sposobnosti.