Dežanovac – prometna nesreća sa teško ozlijeđenim pješakom

Photo PU_BB/slike vijesti/traka07.jpg

Jučer oko 07,05 sati, u Dežanovcu, 86-godišnji mještanin je prelazio kolnik, na kojemu je vidljivost bila smanjena zbog magle, iz dvorišta, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način kojom prilikom je 32-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom marke "Opel Astra" (BJ) reg. oznaka, pokušala izbjeći udar u pješaka, prešla na suprotni kolnički trak gdje je ipak došlo do udara vozila u pješaka koji je pao na kolnik i udario glavom.

Foto: ilustracija

          U utorak, 29. kolovoza, oko 07,05 sati, u Dežanovcu, 86-godišnji mještanin je prelazio kolnik, na kojemu je vidljivost bila smanjena zbog magle, iz dvorišta, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način kojom prilikom je 32-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom marke "Opel Astra" (BJ) reg. oznaka, pokušala izbjeći udar u pješaka, prešla na suprotni kolnički trak gdje je ipak došlo do udara vozila u pješaka koji je pao na kolnik i udario glavom.

          86-godišnji pješak je prevezen u Gradsku bolnicu Pakrac gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. O događaju slijedi posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.