Sažetak i pregled sigurnosnih događaja i pojava na dan 7./8. svibnja 2014. godine

Photo PU_BB/slike vijesti/konoplja02.jpg

 Policijski službenici su kod Velikog Trojstva zaustavili automobil zagrebačkih oznaka te je prilikom pregleda kod 33-godišnjaka pronađeno 5,6 grama marihuane.

Foto:ilustracija

    Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske  dogodila se jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

    Jučer 7. svibnja, u popodnevnim satima u Predavcu u kontroli prometa zatečen je 57-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od dva grama po kilogramu. Uhićen je i smješten u posebnu prostoriju, gdje će uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni sud.

    Od kriminaliteta je prijavljena jedna teška krađa provaljivanjem i četiri krađe i to:

-jučer 7. svibnja, u Bjelovaru, na Slavonskoj cesti u trgovačkom centru 58-godišnjakinja je otuđila razne prehrambene artikle vrijedne 32 kune,

-jučer 7. svibnja, u Bjelovaru, u Ulici Vladimira Nazora u ugostiteljskom objektu netko je sa šanka ukrao mobitel,

-prethodne noći 6./7. svibnja, u Maloj pisanici netko je iz dvorišta obiteljske kuće otuđio umjetno gnojivo,

-neutvrđenog dana, u Cerini iz rezervoara traktora koji se nalazio u poljoprivrednom gospodarskom objektu nepoznati počinitelj je istočio i odnio oko 40 litara goriva.

    Policijski službenici su postupali po jednom narušavanju javnog reda i mira u Botincu, u prijepodnevnim satima gdje su se trojica muškaraca međusobno vrijeđali raznim pogrdnim riječima. Protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

   Sinoć 7. svibnja, u Podgariću, u vožnji uslijed iskrenja u kutiji sa osiguračima došlo je do samozapaljenja osobnog automobila  „VW Golf“ kojom prilikom je vozilo u potpunosti izgorjelo, a laka prikolica je djelomično oštećena. Vozač i putnik u vozilu nisu ozlijeđeni, a požar su ugasili garešnički vatrogasci.

    Jučer 7. svibnja prijepodne, policijski službenici su kod Velikog Trojstva zaustavili automobil zagrebačkih oznaka te je prilikom pregleda kod 33-godišnjaka pronađeno 5,6 grama marihuane. Protiv 33-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga.