Zabilježeni značajniji događaji tijekom protekla tri dana

Photo PU_BB/slike vijesti/traka02.jpg

U razdoblju između 30.07. i 03.08.2017. godine, iz nezaključane kancelarije jednog poduzeća u Marčanima nepoznat osoba je ukrala novac u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.  

 Foto: ilustracija

U razdoblju između  30.07.  i 03.08.2017. godine,  iz nezaključane kancelarije jednog poduzeća u Marčanima  nepoznat osoba je ukrala novac u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Tijekom noći 04./05.08.2017. godine, u Bjelovaru u Ulici Petra Preradovića, nepoznati počinitelj je sa pročelja jednog ugostiteljskog objekta ukrao zastavu Republike Hrvatske postavljenu na drvenom držaču te tako oštetio vlasnika za 3000 kuna.

 U nedjelju 06. kolovoza poslijepodne, između Garešnice i Hrastovca  u šumi zvanoj „Međuvođe“, policijski službenici su  zaustavili osobni automobil u kojem se nalazilo šestorica muškaraca za koje je utvrđeno da su oni  na ribnjaku poduzeća „Ribnjačarstvo Poljana“ d.d. sa ribičkim štapovima lovili ribu i ulovili 11 šarana  sveukupne težine 17,3 kg koje su pokušali otuđiti. Ukradena riba vrijedna oko 400 kuna vraćana je zaposlenicima oštećenog poduzeća. .

             U petak 04. kolovoza prijepodne, u šumi kod  Male Bršljanice , predio zvani „Vlaška bara“, prilikom samoizrade drva za ogrjev, došlo je do ozljeđivanja 64-godišnjeg Milana B. iz Garešničkog Brestovca na način da je pri povlačenju oborenog trupca pomoću vitla na traktoru došlo do odbacivanja tog trupca od stojećeg stabla u suho stojeće stablo, koje je puklo pri panju i prilikom pada udarilo u glavu oštećenog. Na mjesto događaja izašli su djelatnici HMP Garešnica koji su ozlijeđenog prevezli u Opću bolnicu Bjelovar gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.