Radna posjeta najbližih suradnika glavnog ravnatelja policije PU bjelovarsko-bilogorskoj

Photo PU_BB/IMG_3910.JPG

Danas 05. veljače ovu Policijsku upravu posjetili su zamjenici glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez i Zvonimir Vnučec te načelnik Uprave policije Krunoslav Borovec i načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bjelić.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Danas 05. veljače ovu Policijsku upravu posjetili su zamjenici glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez i Zvonimir Vnučec te načelnik Uprave policije Krunoslav Borovec  i načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bjelić. Njih je dočekao je  Dragutin Vurnek,  načelnik Policijske uprave sa suradnicima, koji je na održanom radnom sastanku gostima predstavio članove  proširenog kolegija te im prezentirao stanje sigurnosti na teritoriju koji pokriva PU bjelovarsko-bilogorska te ciljeve koje si je zadala ova PU za 2013. godinu i naredno razdoblje.

Najbliži suradnici glavnog ravnatelja policije su stanje sigurnosti na području  Policijske uprave ocijenili visokom ocjenom  te istakli da ga takvog treba i zadržati,  no također smatraju  da ima prostora da se isto digne na još višu razinu. Naveli su da je svrha  ovog posjeta davanje podrške načelniku Vurneku i svim djelatnicima ove PU u radu i ostvarenju zadanih ciljeva, te da se u tom pogledu u svakom trenutku može računati na njihovu pomoć, odnosno pomoć cjelokupnog Ravnateljstva policije.  Poseban naglasak dan je na još bolju komunikaciju i suradnju policije  sa građanima te potrebu stalnog stručnog usavršavanja i osposobljavanja policijskih službenika, ali i na potrebu stalne brige rukovoditelja za probleme i potrebe policijskih službenika koji rade težak, ali častan posao.

Na kraju radnog sastanka načelnik Vurnek zahvalio je gostima na smjernicama i željama da ova PU bude još uspješnija, te ustvrdio da Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska ima stručan i profesionalan kadar koji, uz raspoložive materijalne resurse, garantira da se zacrtani ciljevi mogu ostvariti.