Policija traži pomoć građana

Photo PU_BB/slike vijesti/PN biciklist.jpg

Apeliramo na očevice ove prometne nesreće ili osobe koje raspolažu sa eventualnim korisnim saznanjima o nepoznatom vozilu i vozaču da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj telefona 192.

 Foto: ilustracija

U utorak 21. listopada, oko 19,55 sati u Štefanju, ispred kućnog broja 15, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobila 38-godišnja  biciklistkinja, a na koju je prilikom pretjecanja, krećući se u pravcu Čazme, naletjelo nepoznato vozilo s kojim je upravljao nepoznati  vozač.

Provedenim policijskim izvidima došlo se do saznanja da se radi o najvjerojatnije teretnom vozilu, svjetlije boje (vjerojatno bijele), srednje veličine, zatvorenog oblika karoserije (u obzir dolaze kombi vozila, manje hladnjače, kamioni sa ceradom i slično), a na kojem se mogu pronaći mehanička oštećenja isključivo s desne strane vozila, u vidu nedostatka ili oštećenja desnog bočnog pomoćnog osvrtnog ogledala, a isto tako i oštećenja glavnog osvrtnog ogledala sa iste strane, kao i mehanička oštećenja na desnoj bočnoj strani limarije ili branika vozila i prednjeg desnog fara te eventualno i pokazivača smjera.

Do sada poduzetim mjerama i radnjama nije utvrđen identitet vozila i vozača pa apeliramo na očevice ove prometne nesreće ili osobe koje raspolažu sa eventualnim korisnim saznanjima o nepoznatom vozilu i vozaču da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj telefona 192.