Uhvaćeni kradljivci iz trgovačkih centara

Photo PU_BB/slike vijesti/uhicenik01.jpg

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 45-godišnjak, 32-godišnjakinja i 22-godišnjakinja, svi sa područja Zagreba, u subotu 10. rujna u jednom trgovačkom centru u Vrbovcu, a potom i dva trgovačka centra u Bjelovaru u Ulicama Vlahe Paljetka i Matice hrvatske ukrali veće količine različitih prehrambenih artikala vrijedne nekoliko tisuća kuna.

 Foto: ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 45-godišnjak, 32-godišnjakinja i 22-godišnjakinja, svi sa područja Zagreba, u subotu 10. rujna u jednom  trgovačkom centru u Vrbovcu, a potom i dva trgovačka centra u Bjelovaru u Ulicama Vlahe Paljetka i Matice hrvatske ukrali veće količine različitih prehrambenih  artikala vrijedne nekoliko tisuća kuna. Ugradeni artikli su pronađeni tijekom policijskog postupanja u osobnom automobilu s kojim su se počinitelji dovezli u Bjelovar. Protiv ovih osoba slijedi podnošenje kaznene prijave. Počinitelji su uhvaćeni na području Bjelovara zahvaljujući pravodobnoj dojavi i dobrom postupanju zaštitara iz trgovačkog centra u Ulici Vlahe Paljetka.    

 U subotu 10.09.2016. godine  u Bjelovaru, u Ulici  hrvatskog proljeća, u jednom trgovačkom centru, zaštitar je u krađi zatekao jednu ženu koja je sa polica uzela raznu odjeću ukupne vrijednosti 244 kn, a koju je stavila u svoju torbu te pokušala prenijeti pored blagajne, a da nije  platila.