OBAVIJEST O PROVOĐENJU TESTIRANJA MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

Photo PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj izvješćuje da je za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije PU bjelovarsko-bilogorske potrebno provesti testiranje motoričkih sposobnosti kandidata koji su podnijeli zamolbe, a koje će se održati 4. svibnja 2015. godine /ponedjeljak/ s početkom u 8.30 sati u sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske (sportska dvorana), u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, a potom na Gradskom stadionu u Bjelovaru, Poljana dr. Franje Tuđmana bb.

 Foto:ilustracija

Vezano za popis slobodnih radnih mjesta objavljen dana 20. ožujka 2015. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj  izvješćuje da je za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije PU bjelovarsko-bilogorske potrebno provesti testiranje motoričkih sposobnosti kandidata koji su podnijeli zamolbe, i to za:

-    RADNO MJESTO "POLICIJSKI SLUŽBENIK INTERVENTNE JEDINICE POLICIJE".

Testiranje motoričkih sposobnosti održati će se:

* dana 4. svibnja 2015. godine  /ponedjeljak/ s početkom  u  8.30 sati u  sjedištu PU bjelovarsko-bilogorske (sportska dvorana), u Bjelovaru, Vlahe Paljetka 2, a potom na Gradskom stadionu u Bjelovaru, Poljana dr. F. Tuđmana bb (ZA SVE KANDIDATE, IZUZEV ZAPOSLENIKA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE), a provesti će ga osposobljeni policijski službenici Interventne jedinice policije, PU bjelovarsko-bilogorske i

* dana 4. svibnja 2015. godine  /ponedjeljak/ s početkom  u  9  sati u  sjedištu Interventne jedinice policije, PU dubrovačko-neretvanske, u Platu (ZA KANDIDATE – ZAPOSLENIKE PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE), a provesti će ga osposobljeni policijski službenici Interventne jedinice policije, PU dubrovačko-neretvanske.

 Svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete biti će o navedenim terminima testiranja upoznati i putem telefona.

 Kandidati su obvezni kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa fotografijom te trebaju ponijeti sportsku opremu.

 S kandidatima koji će zadovoljiti na provjeri motoričkih sposobnosti, odnosno  koji će ostvariti najmanje 5 bodova, Povjerenstvo će obaviti razgovore dana 6. i 7. svibnja  2015. godine /srijeda i četvrtak/, a  o čemu će biti istaknuta obavijest, također na web stranici Policijske uprave  bjelovarsko-bilogorske.

NAPOMENA: Kandidati koji su podnijeli zamolbe i za druga slobodna radna mjesta u ovoj Policijskoj upravi, za koja nisu predviđena testiranja, pristupiti će razgovoru s Povjerenstvom neovisno o rezultatu testiranja motoričkih sposobnosti.