Uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

Photo PU_BB/Spom. domovinske zahvalnosti i spomen značke/2017/Naslovna.JPG

Foto: PU bjelovarsko-bil.

          Danas, 02. veljače 2018. godine u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj na prigodnoj svečanosti uručena su odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti.

          Na početku svečanosti nazočnima se uz čestitke odlikovanima, kratkim govorom obratio načelnik Policijske uprave Jakob Bukvić. – Ovako visoko odlikovanje došlo je u prave ruke jer ste Vi uvelike pridonijeli svojim profesionalnim radom dobrim rezultatima i ugledu ove Policijske uprave tijekom svoje dugogodišnje karijere - poručio je nagrađenima načelnik Policijske uprave.

          Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović je donijela Odluku o dodjeli odlikovanja Spomenice domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu: 

Anki Kunješić, daktilografu u Policijskoj postaji Bjelovar,

Marijanu Križiću, voditelju Inspektorata unutarnjih poslova u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj koji je od ove godine u zasluženoj mirovini. 

           U ime odlikovanih kratkom zahvalom i osvrtom na svoj radni vijek obratio se Marijan Križić koji se zahvalio rukovoditeljima koji su ih predložili kao i predsjednici Republike Hrvatske koja ih je odlikovala. Na kraju je istakao da su oni kao odlikovani sa svim kolegicama i kolegama s kojima su surađivali i s kojima surađuju uvijek imali korektan i profesionalan odnos.

           Svečanost je završila prigodnim druženjem.