Tučnjave

Photo PU_BB/slike vijesti/napad_sakama.jpg

U Bjelovaru na Ulici Jakova Gotovca javni red i mir je narušavao 23-godišnjak na način da je pod utjecajem alkohola (1,2 g/kg) tjelesno napao 52-godišnjak kojeg je nogom udario u prsa i glavu.

Foto: ilustracija

          24.06.2014. oko 20,15 sati u Bjelovaru na  Ulici Jakova Gotovca javni red i mir je narušavao 23-godišnjak na način  da je pod utjecajem alkohola (1,2 g/kg) tjelesno napao 52-godišnjak kojeg je nogom udario u prsa i glavu. Oštećeni je zadobio ozljedu u vidu rasjekotine  te je odbio liječničku pomoć. Kako je postojala bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, počinitelj je priveden i smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.

         25.06.2014. oko 03,00 sata u Severinu u ugostiteljskom objektu javni red i mir je remetio 42-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola (1,87 g/kg) razbio jednu staklenu čašu, nakon čega se potukao sa 28-godišnjakom. U sukob su se umiješali potom i 27-godišnjak i 36-godišnjak te su svi međusobno udarali  u ugostiteljskom  objektu, a nakon toga i na ulici. Kako je postojala opravdana bojazan da će 42-godišnjak nastaviti sa narušavanjem JRM-a, on je  priveden i smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.

           Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.