32-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 22-godišnjaka

Photo PU_SD/policija-noć.jpg

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom. Sumnja se da je zajedno s još jednom, za sada nepoznatom, osobom počinio kazneno djelo Teškog ubojstva, opisano u članku 111. t.1. Kaznenog zakona na štetu 22-godišnjaka iz Postira na Braču.

  foto:ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom. Sumnja se da je zajedno s još jednom, za sada nepoznatom, osobom počinio kazneno djelo Teškog ubojstva, opisano u članku 111. t.1.   Kaznenog zakona na štetu 22-godišnjaka iz Postira na Braču.

Nakon detaljno obavljenog kriminalističkog istraživanja prikupljeni su materijalni dokazi i obavijesti, iz kojih proizlazi sumnja da su 32-godišnjak i druga nepoznata osoba dana 3. prosinca 2010. na područje Klisa, predio Kočinje Brdo, zajednički i dogovorno namamili 22-godišnjaka, s kojim su od ranije imali narušen odnos, nakon čega su ga usmrtili vatrenim oružjem i udaljili se s mjesta događaja.

            Protiv 32-godišnjaka i druge, nepoznate osobe podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da su počinili navedeno kazneno djelo. 32-godišnjak je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja sa ciljem identifikacije i procesuiranja druge osobe.