Policijska uprava splitsko-dalmatinska: Održan radni sastanak s konzularnim predstavnicima stranih država

Photo PU_SD/IMG_7995.JPG

 Danas je u prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske održan radni sastanak s konzularnim predstavnicima stranih država, čija se predstavništva nalaze na području Policijske uprave. Sastanak je održao načelnik Ivica Tolušić zajedno sa svojim suradnicima, uz prezentaciju događanja iz turističke sezone 2011. u kojima su sudjelovali strani državljani.

  

Danas je u prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske održan radni sastanak s konzularnim predstavnicima stranih država, čija se predstavništva nalaze na području Policijske uprave.

Sastanak je održao načelnik Ivica Tolušić zajedno sa svojim suradnicima, uz prezentaciju događanja iz turističke sezone 2011. u kojima su sudjelovali strani državljani. Tom prilikom posebno je predstavljen plan aktivnosti Policijske uprave splitsko-dalmatinske za predstojeću turističku sezonu, s naglaskom na proaktivni i preventivni pristup rješavanju problema s kojima se turisti mogu susresti tijekom boravka na području ove Policijske uprave.

Predstavnici konzularnih predstavništava istaknuli su svoje zadovoljstvo dosadašnjom dobrom suradnjom s policijskim službenicima u rješavanju problema državljana zemalja koje oni predstavljaju.

Tijekom razgovora dogovorena je daljnja suradnja i zajedničko djelovanje, kako bi se eventualni problemi najučinkovitije riješili na obostrano zadovoljstvo.

Obavijest o održanom sastanku i dogovorima dostaviti će se svim policijskim postajama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, kao važan osnov za nastavak dosadašnjeg profesionalnog postupanja i dobre suradnje.