Odigrana nogometna utakmica između HNK "Hajduk" i GNK "Dinamo" - priopćenje za javnost

Photo PU_SD/nogomet.jpg

Tijekom održavanja nogometne utakmice I HNL, između HNK „Hajduk“ i GNK „Dinamo“, koja je jučer, 14. rujna, odigrana na nogometnom stadionu „Poljud“ u Splitu, policija nije evidentirala događaje vezane uz narušavanja javnog reda i mira u većem opsegu, događanja vezana uz oštećenja i uništenja imovine, te nije bilo potrebe za policijskom intervencijom u većoj mjeri. Tijekom održavanja javnog okupljanja lakše su ozlijeđene dvije osobe. Policijski službenici su prije, tijekom i nakon održavanja javnog okupljanja, odnosno za vrijeme trajanja osiguranja, priveli ukupno 43 osobe, od kojih je deset osoba uhićeno zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i biti će privedene nadležnom Prekršajnom sudu. Ostale osobe privedene su zbog drugih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

  foto: ilustracija

           Tijekom održavanja nogometne utakmice I HNL, između HNK „Hajduk“ i GNK „Dinamo“, koja je jučer, 14. rujna, odigrana na nogometnom stadionu „Poljud“ u Splitu, policija nije evidentirala događaje vezane uz narušavanja javnog reda i mira u većem opsegu, događanja vezana uz oštećenja i uništenja imovine, te nije bilo potrebe za policijskom intervencijom u većoj mjeri.  Tijekom održavanja javnog okupljanja lakše su ozlijeđene dvije osobe.

            Policijski službenici su prije, tijekom i nakon održavanja javnog okupljanja, odnosno za vrijeme trajanja osiguranja, priveli ukupno 43 osobe, od kojih je deset osoba uhićeno zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i biti će privedene nadležnom Prekršajnom sudu. Ostale osobe privedene su zbog drugih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.