Konferencija „Sigurnost povijesnih gradova – izazovi turizma“: predavanje dr.sc. Petera Tarlowa

Photo PU_SD/SPG 2.jpg

U organizaciji Regionalnog kluba IPA splitsko-dalmatinska, Hrvatske udruge povijesnih gradova i Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti Sveučilišta u Splitu, održava se 2. međunarodna znanstvena konferencija „Sigurnost povijesnih gradova – izazovi turizma“. Jedan od predavača biti će i poznati stručnjak na području sigurnosti i turizma dr. sc. Peter Tarlow, osnivač i predsjednik američke udruge „Tourism & More“, koji će u srijedu, 14. ožujka 2018. u 12.30, u amfiteatru Prirodoslovno-matematičkog fakulteta A1-1 (1. kat zapad), Zgrada tri fakulteta, R. Boškovića 33, održati izlaganje pod nazivom: „Priča o newyorškim plavcima: kako je New York postao siguran grad“. Predavanje je namijenjeno nastavnicima, studentima, članovima kluba IPA, zaposlenicima MUP-a, ali i svim zainteresiranim građanima. Više informacija o radu dr. sc. Tarlowa i konferenciji „Sigurnost povijesnih gradova – izazovi turizma“ možete pronaći na sljedećim poveznicama: http://www.unist.hr/novosti/najave-i-doga%C4%91anja/predavanje-dr-sc-petera-tarlowa-prica-o-newyorskim-plavcima-kako-je-new-york-postao-siguran-grad-106061 http://www.tourismandmore.com/people/peter-tarlow/ http://www.shcconference.com/

  U organizaciji Regionalnog kluba IPA splitsko-dalmatinska, Hrvatske udruge povijesnih gradova i Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti Sveučilišta u Splitu, održava se 2. međunarodna znanstvena konferencija „Sigurnost povijesnih gradova – izazovi turizma“.

Jedan od predavača biti će i poznati stručnjak na području sigurnosti i turizma dr. sc. Peter Tarlow, osnivač i predsjednik američke udruge „Tourism & More“, koji će u srijedu,  14. ožujka 2018. u 12.30, u amfiteatru Prirodoslovno-matematičkog fakulteta A1-1 (1. kat zapad), Zgrada tri fakulteta, R. Boškovića 33, održati izlaganje pod nazivom: „Priča o newyorškim plavcima: kako je New York postao siguran grad“.

Predavanje je namijenjeno nastavnicima, studentima, članovima kluba IPA, zaposlenicima MUP-a, ali i svim zainteresiranim građanima.

Više informacija o radu dr. sc. Tarlowa i konferenciji „Sigurnost povijesnih gradova – izazovi turizma“ možete pronaći na sljedećim poveznicama:

http://www.unist.hr/novosti/najave-i-doga%C4%91anja/predavanje-dr-sc-petera-tarlowa-prica-o-newyorskim-plavcima-kako-je-new-york-postao-siguran-grad-106061

http://www.tourismandmore.com/people/peter-tarlow/    

http://www.shcconference.com/