JOZO UGRINA – PRVAK HRVATSKE U BACANJU KOPLJA – PONOVNO POTVRDIO SVOJE PRVO MJESTO

Photo PU_SD/jozo ugrina web.jpg

Na seniorskom prvenstvu države održanom u Splitu 03.05.2011. godine na stadionu „Parka mladeži“ sudjelovao je Jozo Ugrina, policijski službenik II Policijske postaje Split, koji se natjecao u atletskoj disciplini bacanja koplja.

Na seniorskom prvenstvu države održanom u Splitu 03.05.2011. godine  na stadionu „Parka mladeži“ sudjelovao je  Jozo Ugrina,  policijski službenik II Policijske postaje Split, koji se natjecao u atletskoj disciplini bacanja koplja.

U bacanju koplja gdje se natjecao naš policijski službenik, ističemo da je i ovaj put potvrdio svoje prvo mjesto rezultatom  64,68 metara što je ujedno i najbolji rezultat već više od 40 godina ne samo na području Republike Hrvatske već i u cijelom svijetu.

Ohrabren ovako dobrim rezultatom, naš policijski službenik odlučio je u mjesecu srpnju ove godine sudjelovati ne evropskom prvenstvu policajaca i vatrogasaca kojem je domaćin Španjolska -Tenerifi te još jedan put potvrditi svoje prvo mjesto  i oboriti  rekord koji iznosi 67 metara.

Jozo Ugrina zahvalio se svome atletskom klubu i predsjedniku kluba gospodinu Ivanu Leštiću, zahvalio se sindikatu policije Hrvatske čiji je voditelj Nenad Đuderija, hrvatskom rekorderu u bacanju koplja Ivanu Mustapiću, gradskom kotaru Bačvice, jedinici ATJ Lučko i svim drugim osobama koje su pridonijele u ostvarivanju ovako dobrog rezultata.

- Posebno se zahvaljujem svojoj supruzi i djetetu te cijeloj svojoj obitelji koji su mi cijelo vrijeme bili najveća i najznačajnija podrška,  izjavio je na kraju razgovora naš policijski službenik  ponosan svojim postignućem nadodavši da je i ovo jedan bitan način za dobro predstavljanje kako MUP-a tako i Republike Hrvatske u svijetu.