Održan radni sastanak zamjenika ministra unutarnjih poslova Evelina Tonkovića i glasnogovornika MUP-a RH putem video linka

Photo PU_SD/videolink.jpg

Danas je putem video-linka po prvi put održan konferencijski sastanak zamjenika ministra unutarnjih poslova Evelina Tonkovića, tajnika Ureda ministra Vlade Dominića i načelnice Odjela za odnose sa javnošću MUP-a RH Jelene Bikić sa svim glasnogovornicima na nivou Republike Hrvatske. Inače, u sklopu mjera štednje i racionalizacije troškova, ovo je po prvi put da je na ovakav način organiziran zajednički radni sastanak na kojem je zamjenik ministra Evelin Tonković ukazao na potrebu da se policijska služba organizira i provodi na što kvalitetniji i profesionalniji način, na zadovoljstvo svih građana Republike Hrvatske. .

Danas je putem video-linka po prvi put održan konferencijski sastanak zamjenika ministra unutarnjih poslova Evelina Tonkovića, tajnika Ureda ministra Vlade Dominića i načelnice Odjela za odnose sa javnošću MUP-a RH Jelene Bikić sa svim glasnogovornicima na nivou Republike Hrvatske. Inače, u sklopu mjera štednje i racionalizacije troškova, ovo je po prvi put da je na ovakav način organiziran zajednički radni sastanak na kojem je zamjenik ministra Evelin Tonković ukazao na potrebu da se policijska služba organizira i provodi na što kvalitetniji i profesionalniji način, na zadovoljstvo svih građana Republike Hrvatske.

Nadalje, bila je konstruktivna rasprava i izlaganje svih glasnogovornika o postojećoj suradnji Ministarstva unutarnjih poslova odnosno policijskih uprava i Državnog odvjetništva, suradnje sa medijima, suradnje sa građanima kao i izlaganja pojedinačnih stavova svakog glasnogovornika o tehničkim i inim potrebama za usavršavanje odnosno poboljšanje službe. 

Također, zamjenik ministra je ovom prilikom istaknuo važnost uloge glasnogovornika odnosno Odjela/Odsjeka za odnose sa javnošću u obavljanju policijske službe, posebice ističući važnosti dobre suradnje sa medijima i građanima.