U PU S-D obilježen Dan policije

Photo PU_SD/naslov za dan pol..jpg

Povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila dana 27. rujna 2011.godine, Policijska uprava splitsko-dalmatinska prigodnim programom obilježila je Dan policije. Proslava je započela u 16.30 sati prijemom bivših načelnika Policijske uprave u Uredu načelnika. S početkom u 17.10 sati u predvorju zgrade Policijske uprave započelo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju poginulim policajcima Policijske uprave splitsko-dalmatinske u Domovinskom ratu, a s početkom u 17.30 sati održana je Sveta misa u crkvi Svete Obitelji. U 19.00 sati započela je Svečana akademija u prostoru Vile Dalmacije. Na Svečanoj akademiji nazočnima su se obratili načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ivica Tolušić, splitski gradonačelnik Željko Kerum, župan splitsko-dalmatinske Županije Ante Sanader i vojni biskup msgr. Juraj Jezerinac. Na Svečanoj akademiji dodijeljene su zahvalnice policijskim službenicima, djelatnicama i djelatnicima ove Policijske uprave koji su iskazali izrazitu profesionalnost, stručnost i učinkovitost u obavljanju policijskih poslova na razini Policijske uprave i to: načelniku Sektora policije Slobodanu Marendiću, načelniku II PP Marku Srdareviću, zapovjedniku IJP Miji Rogošiću, policijskom službeniku za nadzor i planiranje Marku Doljaninu, policijskom službeniku za preventivu u cestovnom prometu Milanu Draženoviću, policijskom službeniku Odjela za očevide i kriminalističku tehniku Luki Bijeliću, policijskoj službenici Operativno komunikacijskog centra Ani Dabro, policijskom službeniku Postaje aerodromske policije Mariu Mornaru, državnoj službenici Odsjeka za oružje Suzani Laštre, državnoj službenici na mjestu stručnog savjetnika za imovinsko-pravne poslove Lidiji Babić, državnoj službenici na mjestu upravnog referenta PP Sinj. Zahvalnica je dodijeljena vlasniku Autoškole "Semafor", gosp. Željku Prelasu te zaštitaru tvrtke "Gradska sigurnost" gosp. Zdenku Miloševiću.   

 

Povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila dana 27. rujna 2011.godine, Policijska uprava splitsko-dalmatinska prigodnim programom obilježila je Dan policije.         

 

 

 

 

 

Proslava je započela  u 16.30 sati prijemom bivših načelnika Policijske uprave u Uredu načelnika.  S početkom u 17.10 sati  u   predvorju zgrade Policijske uprave započelo je  polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju poginulim policajcima Policijske uprave splitsko-dalmatinske u Domovinskom ratu, a s početkom u  17.30 sati održana je Sveta misa u crkvi Svete Obitelji.  U 19.00 sati započela je  Svečana akademija u prostoru Vile Dalmacije.  Na Svečanoj akademiji  nazočnima su se  obratili načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske  Ivica Tolušić, splitski gradonačelnik Željko  Kerum, župan splitsko-dalmatinske Županije Ante Sanader i  vojni biskup msgr. Juraj Jezerinac. 

 

 

 

           

 

  Na Svečanoj akademiji dodijeljene su zahvalnice policijskim službenicima, djelatnicama i djelatnicima ove Policijske uprave koji su iskazali izrazitu profesionalnost, stručnost i učinkovitost u obavljanju policijskih poslova na razini  Policijske uprave i to:  načelniku Sektora policije Slobodanu Marendiću, načelniku II PP Marku Srdareviću, zapovjedniku IJP Miji Rogošiću, policijskom službeniku za nadzor i planiranje Marku Doljaninu,  policijskom službeniku za preventivu u cestovnom prometu  Milanu Draženoviću, policijskom službeniku Odjela za očevide i kriminalističku tehniku Luki Bijeliću, policijskoj službenici  Operativno komunikacijskog centra Ani Dabro, policijskom službeniku   Postaje aerodromske policije Mariu Mornaru, državnoj službenici Odsjeka za oružje Suzani Laštre, državnoj službenici na mjestu stručnog savjetnika za imovinsko-pravne poslove Lidiji Babić, državnoj  službenici na mjestu upravnog referenta PP Sinj. Zahvalnica je dodijeljena vlasniku  Autoškole "Semafor", gosp. Željku Prelasu te zaštitaru tvrtke "Gradska sigurnost" gosp. Zdenku Miloševiću.