U organizaciji PU splitsko-dalmatinske, Grada Splita i Vijeća za prevenciju kriminaliteta održan 2. Sajam mogućnosti za učenike četvrtih razreda

Photo PU_SD/sajam mog.5.jpg

 Danas je u vremenu od 9.00 do 15.00 sati u Parku mladeži u Splitu, drugu godinu za redom održan Sajam mogućnosti, u organizaciji Grada Splita i Policijske uprave splitsko-dalmatinske, uz potporu Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Splita.

  

          Danas je u vremenu od 9.00 do 15.00 sati u Parku mladeži u Splitu, drugu godinu za redom održan Sajam mogućnosti, u organizaciji Grada Splita i Policijske uprave splitsko-dalmatinske, uz potporu Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Splita. Sajam mogućnosti bio je namijenjen učenicima četvrtih razreda osnovnih škola s područja Splita, a danas ga je posjetilo oko 1500 učenika, koji su se tom prilikom upoznali s radom i sadržajima više od 40 različitih športskih, kulturno-umjetničkih i drugih organizacija i udruga. Za učenike su organizirane i nagradne igre, te su im podijeljeni prigodni pokloni.

            U cilju prevencije međuvršnjačkog nasilja, vandalizma, zlouporabe opojnih droga i drugih oblika asocijalnog ponašanja djece i mladih, Policijska uprava splitsko-dalmatinska i dalje nastavlja s aktivnostima i provođenjem preventivnog programa pod nazivom „Zajedno više možemo“, u suradnji s Gradom Splitom i Vijećem za prevenciju kriminaliteta.