Nestanak osobe

Photo PU_SD/felix 1.JPG

Dana 17. srpnja, oko 3.00 sata u mjestu Bol, 20-godišnji državljanin Njemačke Felix Lehmann, nakon izlaska iz disko kluba udaljio se s plaže čamcem bijele boje s vanbrodskim motorom Yamaha zapadno od Zlatnog rata u Bolu, na otoku Braču.

Dana 17. srpnja,  oko 3.00 sata u mjestu Bol, 20-godišnji državljanin Njemačke Felix Lehmann, nakon izlaska iz disko kluba udaljio se s plaže čamcem bijele boje s vanbrodskim motorom Yamaha zapadno od Zlatnog rata u Bolu, na otoku Braču.

Osobni opis: visina 175 cm, plave kose i na lijevom ramenu izraziti madež. U vrijeme nestanka bio je odjeven u zeleno-bijelu majicu i tamne kratke hlače.

Od trenutka prijave nestanka, policija u koordinaciji s službama traganja i spašavanja traga za njim na kopnu i na moru.

U slučaju da posjedujete informacije o ovom mladiću ili eventualno da  ste primijetili opisanu brodicu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr