Ministar Ostojić na koncertu u splitskom HNK u sklopu akcije "Živim život bez nasilja"

Photo PU_SD/ne nasilju naslov web.jpg

U sklopu preventivne kampanje "Živim život bez nasilja" u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć je održana kazališna predstava i koncert kojem je bio nazočan i ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Ranko Ostojić. Ministar je u svom obraćanju posebno pozdravio i gospođu Luisu Vinton, koordinatoricu Ujedinjenih naroda i stalnu predstavnicu UNDP-a te učenike osmih razreda osnovnih škola Kampanja "Živim život bez nasilja " zajednički je projekt Ministarstva unutarnjih poslova i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) čiji je cilj senzibilizirati građene na problem nasilja te ih uputiti na važnost komunikacije u međusobnim odnosima, na kulturu tolerancije, nenasilja i nediskriminacije. Kazališnoj predstavi i koncertu nazočili su brojni gosti, predstavnici nevladinih udruga, predstavnici Grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske, predstavnici Ravnateljstva policije i Policijske uprave splitsko-dalmatinske.   

 

U sklopu preventivne kampanje "Živim život bez nasilja" u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć je održana  kazališna predstava i koncert kojem je bio nazočan i   ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske  Ranko Ostojić. Ministar je u svom obraćanju posebno pozdravio i gospođu Luisu Vinton, koordinatoricu Ujedinjenih naroda i stalnu predstavnicu UNDP-a te učenike osmih razreda osnovnih škola

 

Kampanja "Živim život bez nasilja " zajednički je projekt  Ministarstva unutarnjih poslova  i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) čiji je cilj senzibilizirati građene na problem nasilja te ih uputiti na važnost komunikacije u međusobnim odnosima, na kulturu tolerancije, nenasilja i nediskriminacije. Kazališnoj predstavi i koncertu nazočili su brojni gosti, predstavnici nevladinih udruga, predstavnici Grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske, predstavnici Ravnateljstva policije i Policijske uprave splitsko-dalmatinske.