OBAVIJEST O TESTIRANJU KANDIDATA

Photo PU_SD/ZGRADA PU SD.JPG

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Policijsku upravu splitsko – dalmatinsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog

 FOTO: ilustracija                                  

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Policijsku upravu splitsko – dalmatinsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Policijske uprave splitsko – dalmatinske, te u Narodnim novinama, broj: 63/2014, dana 23.svibnja 2014. godine, održati dana 03. srpnja 2014. Godine u Policijskoj upravi splitsko – dalmatinskoj, Trg hrvatske bratske zajednice 9, Split, soba 309/III. s početkom u 10,00 sati.

Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata / kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati / kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati / kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele.

Pisani dio testiranja sastoji se od: 

  • poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske (svi kandidati / kandidatkinje),
  • provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. 

Pravni izvori za pripremanje kandidata / kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave splitsko – dalmatinske, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto.

Smatra se da je kandidat / kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao / povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom / kandidatkinjom.

Kandidati / kandidatkinje koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Razgovori (intervju) s kandidatima / kandidatkinjama koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljati će se 07. srpnja 2014. godine i 08. srpnja 2014. godine, u Policijskoj upravi splitsko – dalmatinskoj.

Termin razgovora s kandidatima / kandidatkinjama biti će objavljeni na web stranici ove Policijske uprave dana 04. srpnja 2014. godine.