Dovršeno istraživanje događaja u Kavanjinovoj ulici u Splitu

Photo PU_SD/policijska vozila.jpg

 U odnosu na događaj od 17.ožujka u Kavanjinovoj ulici u Splitu o kojem smo jučer izvijestili javnost, obavještavamo Vas da smo u cilju pronalaska počinitelja odmah po zaprimljenoj dojavi započeli s intenzivnim istraživanjem događaja kako bi u što kraćem vremenu identificirali i otkrili počinitelja. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje sumnje da je 36-godišnji muškarac 17.ožujka oko 21:00 sat u Kavanjinovoj ulici u Splitu fizički napao 20-godišnjakinju na način da je istu odgurnuo i udario dlanom u predjelu brade. Tijekom kriminalističkog istraživanja prikupljena su saznanja o još jednom događaju koji nije bio prijavljen policiji, te je na strani 36-godišnjaka također utvrđeno postojanje sumnje da je 18. ožujka u Svačićevoj ulici u Splitu fizički napao 38- godišnjeg muškarca udarivši ga rukom u predjelu glave. Protiv 36-godišnjaka će nadležnom prekršajnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi zbog postojanja sumnje u počinjenje dva prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

foto:ilustracija  

U  odnosu na  događaj od 17.ožujka u Kavanjinovoj ulici u Splitu  o kojem smo jučer izvijestili javnost, obavještavamo Vas da smo u cilju pronalaska počinitelja odmah po zaprimljenoj dojavi započeli s intenzivnim istraživanjem događaja kako bi u što  kraćem vremenu identificirali i otkrili počinitelja. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje sumnje da je 36-godišnji muškarac 17.ožujka oko 21:00 sat u Kavanjinovoj  ulici u Splitu fizički napao 20-godišnjakinju na način da je istu odgurnuo i udario dlanom u predjelu brade.Tijekom kriminalističkog istraživanja prikupljena su saznanja o još jednom događaju koji nije bio prijavljen policiji, te je na strani 36-godišnjaka također utvrđeno postojanje sumnje da je 18. ožujka u Svačićevoj ulici u Splitu fizički napao 38- godišnjeg muškarca udarivši ga rukom u predjelu glave.  

Protiv 36-godišnjaka će nadležnom prekršajnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi zbog postojanja sumnje u počinjenje dva prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.