Pronađeno i oduzeto 312 g heroina i 1.16 grama kokaina

Photo PU_SD/heroin.jpg

Policijski službenici Službe kriminalitet droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 27-godišnjakom, državljanima BiH. zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i pomet drogama.  Dana 28. svibnja u poslijepodnevnim satima Policijski službenici Službe kriminaliteta droga i Postaje granične policije Trilj u Dugopolju na izlazu s naplatnih kućica zaustavili su osobno vozilo marke Renault Laguna BiH nacionalnih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak dok se kao suvozač u vozilu nalazio 27-godišnjak. Tijekom pregleda vozila reagirao je i službeni pas za detekciju droga. Temeljem naloga obavljena je pretraga vozila. Pronađen je i oduzet jedan paket sa sadržajem droge heroin sveukupne težine 312.6 g te jedna PVC vrećica sa sadržajem droge kokain sveukupne težine 1,16g, koje su bile skrivene u unutrašnjosti vozila. Sumnja se kako je droga bila namjenjena za daljnju preprodaju na području RH, a sveukupna vrijednost droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na oko 120 tisuća kuna. Obojica su 29. svibnja uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovedeni u Općinsko državno odvjetništvo.   

 FOTO: ilustracija

 Policijski službenici Službe kriminalitet droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 27-godišnjakom, državljanima BiH. zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena  proizvodnja i pomet drogama.  

 Dana 28. svibnja u poslijepodnevnim satima Policijski službenici Službe kriminaliteta droga i Postaje granične policije Trilj  u Dugopolju na izlazu s naplatnih kućica  zaustavili su osobno vozilo marke Renault Laguna BiH nacionalnih oznaka  kojim je upravljao 38-godišnjak dok se kao suvozač u vozilu  nalazio 27-godišnjak. Tijekom pregleda vozila reagirao je i  službeni pas za detekciju droga. Temeljem naloga obavljena je pretraga vozila. Pronađen je i oduzet jedan paket sa sadržajem droge heroin sveukupne težine  312.6 g te jedna PVC vrećica sa sadržajem droge kokain sveukupne težine 1,16g, koje su bile skrivene u unutrašnjosti vozila. Sumnja se kako je droga bila namjenjena za daljnju preprodaju na području  RH, a sveukupna vrijednost droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na oko 120 tisuća kuna. Obojica su 29. svibnja  uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovedeni u Općinsko državno odvjetništvo.