Interni oglas za rukovodeća radna mjesta u PU splitsko-dalmatinskoj

Photo PU_SD/policajci 1.jpg

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić raspisao je interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika i službenica u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Oglas je  raspisani na temelju članka 62. Zakona o policiji (NN 34/2011 i 130/2012) i Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova. Rok za prijave na interni oglas je osam dana od dana objave na web stranici Ministarstva uprave ili do petka 25. srpnja.

foto:ilustracija 

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić raspisao je interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika i službenica u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj .

Oglas je raspisan na temelju članka 62. Zakona o policiji (NN 34/2011 i 130/2012) i Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova. 

Rok za prijave na interni oglas je osam dana od dana objave na web stranici Ministarstva uprave ili do petka 25. srpnja.

Više pročitajte OVDJE