Mons.Jure Bogdan posjetio Policijsku postaju Hvar

Photo PU_SD/Hvar.jpg

 Policijsku postaju Hvar jučer, 10.svibnja posjetio je biskup vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj mons. Jure Bogdan u pratnji biskupa Hvarsko-bračko-viške biskupije mons. Slobodana Štambuk. Mons. Juri Bogdanu dobrodošlicu su zaželjeli načelnik Policijske postaje Hvar Ivko Gavranić i pomoćnik načelnika Slavko Bubalo. Načelnik Ivko Gavranić upoznao je mons. Bogdana s radom policijske postaje, te sigurnosnom situacijom na otoku Hvaru. Otac biskup zanimao se o uvjetima rada i života policijskih službenika na Hvaru posebno onih koji nisu porijeklom s otoka, s obzirom na odvojeni život od obitelji. Mons. Jure Bogdan naveo je kako je ovo prvi u nizu posjeta u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, te da mu je želja posjetiti što veći broj policijskih službenika i u drugim postajama. Na kraju posjeta mons. Jure Bogdan zaželio je puno uspjeha u daljnjemu radu, te je udijelio blagoslov svim službenicima Policijske postaje Hvar.

foto:PP Hvar  

Policijsku postaju Hvar jučer, 10.svibnja posjetio je biskup vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj mons. Jure Bogdan u pratnji biskupa Hvarsko-bračko-viške biskupije mons. Slobodana Štambuk. Mons. Juri Bogdanu dobrodošlicu su zaželjeli načelnik Policijske postaje Hvar Ivko Gavranić i pomoćnik načelnika Slavko Bubalo. Načelnik Ivko Gavranić upoznao je mons. Bogdana s  radom policijske postaje, te sigurnosnom situacijom na otoku Hvaru. Otac biskup zanimao se o uvjetima rada i života  policijskih službenika na Hvaru posebno onih koji nisu s otoka, s obzirom na odvojeni život od obitelji.

Mons. Jure Bogdan naveo je kako je ovo prvi u nizu posjeta u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, te da mu je želja posjetiti što veći broj policijskih službenika i u drugim postajama.  

Na kraju posjeta mons. Jure Bogdan zaželio je puno uspjeha u daljnjemu radu, te je udijelio blagoslov svim službenicima Policijske postaje Hvar.