Priopćenje za javnost u svezi održavanja koncerta na gradskom stadionu "Poljud"

Photo PU_SD/policajke.png

U nedjelju, 30.lipnja 2013. s početkom u 21.00 sat u Splitu, na gradskom stadionu «Poljud», održati će se koncert pjevača Marka Perkovića Thompsona. Građane obavještavamo da će na dan održavanja koncerta policija vršiti blokadu prometa: od 18,00 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se potpuna blokada prometa na šetnici oko stadiona „Poljud“, u ulici VIII Mediteranskih igara, na raskrižju s ulicom Sedam Kaštela; u ulici VIII Mediteranskih igara kod bazena (osim vozila s propusnicom), te u ulici VIII Mediteranskih igara kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom).

foto: ilustracija  

           U nedjelju, 30.lipnja 2013. s početkom u 21.00 sat u Splitu, na gradskom stadionu «Poljud»,  održati će se koncert pjevača Marka Perkovića Thompsona.

           Građane obavještavamo da će na dan održavanja koncerta  policija vršiti blokadu prometa:  od 18,00 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se potpuna  blokada prometa na šetnici oko stadiona „Poljud“, u ulici VIII Mediteranskih igara, na raskrižju s ulicom Sedam Kaštela; u ulici VIII Mediteranskih igara kod bazena (osim vozila s propusnicom), te u ulici  VIII Mediteranskih igara kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom).

            Na dan održavanja koncerta  policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon održavanja koncerta  vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.          

          Savjeti i upozorenja građanima /posjetiteljima/:  

  • na stadion doći što ranije, radi izbjegavanja gužve (ulaz za posjetitelje biti će otvoren od 18.30 sati)
  • nije dozvoljeno unošenje i korištenje pirotehničkih sredstava na stadionu 

          Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu kako bi koncert protekao bez izgreda.