Živim život bez nasilja

Photo PU_SD/živim život bez nasilja.bmp

 U sklopu nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja", kojeg zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, 23. svibnja 2016 (ponedjeljak) provoditi će se aktivnosti s učenicima osnovne škole „Stjepan Radić“ Imotski, osnovne škole „Silvije Strahimir Kranjčević“ Lovreć i osnovne škole „Runovići“, na temu nenasilja i tolerancije, sa programom kako slijedi: U 11:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Imotskom, Ante Starčevića 7 održati će se prva komponenta projekta- interaktivna radionica s učenicima šestih, sedmih i osmih razreda, koju će voditi gospodin Nikša Jelovčić, voditelj Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost Policijske akademije i predstavnik nevladine organizacije „Status M“ gospodin Mislav Mihael Mandir. U radionici će sudjelovati učenici sedmih razreda Osnovne škole Stjepan Radić. Istog dana u 12:30 sati, u Kino dvorani u Imotskom, na adresi Prolaz Ivana Rendića bb, održati će se druga komponenta projekta. Radi se o umjetničko-edukativnom programu, a učenicima će tom prilikom biti prikazana predstava „Nasilje, za nasilje nema opravdanje“, u režiji Zijaha Sokolovića, uz sudjelovanje glumaca Ivane Krizmanić i Vedrana Komerčki, te glazbeno-scenski program „Glazbom protiv nasilja“ u kojem će nastupiti pijanist Matija Dedića, grupe Apokalipso i učenici OŠ Stjepan Radić. U 12:00 sati u Kino Dvorani u Imotskom biti će organizirano obraćanje medijima/izjave predstavnika Ravnateljstva policije, Policijske uprave splitsko-dalmatinske, kao i predstavnika osnovne škole Stjepan Radić, te voditelja programa „Živim život bez nasilja“.

foto:ilustracija  

U sklopu nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja", kojeg zajednički provode Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, 23. svibnja 2016 (ponedjeljak) provoditi će se aktivnosti s učenicima osnovne škole „Stjepan Radić“ Imotski, osnovne škole „Silvije Strahimir Kranjčević“ Lovreć i osnovne škole „Runovići“, na temu nenasilja i tolerancije, sa programom kako slijedi:

U 11:00 sati u  Pučkom otvorenom učilištu u Imotskom, Ante Starčevića 7 održati će se prva komponenta projekta- interaktivna radionica s učenicima šestih, sedmih i osmih razreda, koju će voditi gospodin Nikša Jelovčić, voditelj Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost Policijske akademije i predstavnik nevladine organizacije „Status M“ gospodin Mislav Mihael Mandir. U radionici će sudjelovati učenici sedmih razreda Osnovne škole Stjepan Radić.

 Istog dana u 12:30 sati, u Kino dvorani u Imotskom, na adresi Prolaz Ivana Rendića bb, održati će se druga komponenta projekta. Radi se o umjetničko-edukativnom programu, a učenicima će tom prilikom biti prikazana predstava „Nasilje, za nasilje nema opravdanje“, u režiji Zijaha Sokolovića, uz sudjelovanje glumaca Ivane Krizmanić i Vedrana Komerčki, te glazbeno-scenski program „Glazbom protiv nasilja“ u kojem će nastupiti pijanist Matija Dedića, grupe Apokalipso i učenici OŠ Stjepan Radić.

 U 12:00 sati u Kino Dvorani u Imotskom biti će organizirano obraćanje medijima/izjave predstavnika Ravnateljstva policije, Policijske uprave splitsko-dalmatinske, kao i predstavnika osnovne škole Stjepan Radić, te voditelja programa „Živim život bez nasilja“.