Priopćenje:nogometna utakmica između HNK Hajduk i RNK Split

Photo PU_SD/nogomet 2.jpg

 U nedjelju, 03. srpnja 2016. s početkom u 20:00 sati u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se prijateljska nogometna utakmica između HNK „Hajduk“ i RNK “Split“ . Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 16:00 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona Poljud (osim za vozila policije). Od 18:00 sati će se uspostaviti blokada prometa u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza u ugostiteljski objekt „Hemingway“ ( osim vozila policije), te u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza na parkiralište bazena Poljud“ (osim vozila s propusnicom). Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima. Obavijesti i upozorenja građanima: • zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje • posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži • nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion • zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

  foto:ilustracija

U nedjelju, 03. srpnja 2016. s početkom u 20:00 sati u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se prijateljska nogometna utakmica između HNK „Hajduk“ i RNK “Split“ .

            Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 16:00 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona Poljud  (osim za vozila policije). Od 18:00 sati će se uspostaviti blokada prometa u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza u ugostiteljski objekt „Hemingway“ ( osim vozila policije), te  u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza na parkiralište bazena Poljud“ (osim vozila s propusnicom).

            Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

          Obavijesti i upozorenja građanima:

  • zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
  • posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
  • nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
  • zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)