OBAVIJEST o snimanju javnog okupljanja i posebnom režimu prometa

Photo PU_SD/zastave.jpg

U četvrtak, 12.travnja 2018.godine s početkom u 17:00 sati u Splitu, na Obali Hrvatskog narodnog preporoda ( Riva) održati će se javno okupljanje. U četvrtak, 12. travnja, od 16:00 sati dok za to bude postojala potreba, biti će uspostavljena posebna regulacija prometa, te će biti ograničeno prometovanje osobnim vozilima (osim vozila hitnih službi i vozila javnog gradskog prijevoza). U tu svrhu policijski službenici će od 16:00 sati uspostaviti blokadu prometa na slijedećim područjima: - križanje Obala kneza Branimira i Brajevića prilaz, - Manuškoj poljani, - Obali Lazareta ( ulaz na parking prostor prema Rivi). Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestu održavanja javnog okupljanja i na prilaznim pravcima. Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika na terenu posebno u odnosu na privremenu regulaciju prometa.

   FOTO: ilustracija

U četvrtak, 12.travnja 2018.godine s početkom u 17:00 sati u Splitu, na Obali Hrvatskog narodnog preporoda ( Riva)  održati će se javno okupljanje.

 U četvrtak, 12. travnja, od 16:00 sati dok za to bude postojala potreba, biti će uspostavljena posebna regulacija prometa, te će biti ograničeno prometovanje osobnim vozilima (osim vozila hitnih službi  i vozila javnog gradskog prijevoza). U tu svrhu policijski službenici će od 16:00 sati uspostaviti blokadu prometa na slijedećim područjima:

 

  • križanje  Obala kneza Branimira i Brajevića prilaz,
  •  Manuškoj poljani,
  •  Obali Lazareta ( ulaz na parking prostor prema Rivi).

 

Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestu održavanja javnog okupljanja i na prilaznim pravcima.

 Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika na terenu posebno u odnosu na privremenu regulaciju prometa.