Započelo provođenje Pilot-projekta

Photo PU_SD/PP_SINJ.jpg

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, jučer 10. veljače, započelo je provođenje Pilot-projekta „Novi ustroj i organizacija rada u određenim policijskim postajama III.kategorije“. Pilot-projekt na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provodi se u osam policijskih postaja i to u Policijskoj postaji Sinj

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, jučer 10. veljače, započelo je provođenje Pilot-projekta „Novi ustroj i organizacija rada u određenim policijskim postajama III.kategorije“. Pilot-projekt na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provodi se u osam policijskih postaja i to u Policijskoj postaji Sinj, Policijskoj postaji Solin, Policijskoj postaji Omiš, Policijskoj postaji Trogir, Policijskoj postaji Vrgorac, Policijskoj postaji Brač, Policijskoj postaji Hvar i Policijskoj postaji Vis.

Članovi radne grupe prvog dana provođenja Pilot-projekta posjetili su Policijsku postaju Sinj kako bi vidjeli na koji način se obavljaju redovite zadaće i kako je započela realizacija projekta. U neposrednom kontaktu s načelnikom policijske postaje i policijskim službenicima utvrđeno je kako su svi službenici upoznati s novim ustrojem i načinom rada,  uočeno je kako su službenici podijeljeni u grupe, te su određeni vođe grupa, dok se u postaji nalaze načelnik i zamjenik načelnika uz ostale službenike raspoređene u I.smjeni. Idućih dana članovi radne grupe posjetit će sve policijske postaje III. kategorije u ovoj Upravi.

 

Članovi radne grupe, prilikom pripremanja implementacije projekta, tijekom mjeseca siječnja, posjetili su sve policijske postaje, pa tako i Policijsku postaju Sinj, koje prigode su policijskim službenicima prezentirali osnovne značajke i ciljeve projekta, te način rada u policijskoj postaji. Prezentacije su održane i za čelnike lokalne vlasti na područjima policijskih postaja u kojima se projekt provodi.