Prijam u Prometnu jedinicu mladeži

Photo PU_SD/bobi.jpg

foto: ilustracija Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavljuje oglas za prijam pripadnika u Prometnu jedinicu mladeži, koji će obavljati poslove nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima na području Splita, Solina i Kaštela. Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži, pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu.

 foto: ilustracija 

            Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavljuje oglas za prijam pripadnika u Prometnu jedinicu mladeži, koji će obavljati poslove nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima na području Splita, Solina i Kaštela.

            Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži, pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu.

            Prednost će imati učenici i studenti koji poznaju strane jezike i imaju položen vozački ispit. 

            Za prijavu je potrebno dostaviti sljedeće dokumente:

- zamolbu s kratkim životopisom (uz obvezan kontakt broj telefona/mobitela),

- potvrdu o redovitom školovanju,

- potvrdu liječnika obiteljske medicine,

- presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda (polugodišta), odnosno Indeksa 

            Zamolbu s kompletnom dokumentacijom je potrebno dostaviti (osobno ili poštom) u Postaju prometne policije u Splitu, Bračka ulica bb,od 22. do 30. travnja 2014.