Poziv kandidatima na testiranje za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije

Photo PU_SD/policajac01.bmp

Dana 09.09.2013.g. objavljen je Popis slobodnih radnih mjesta u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, slijedom čega Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, izvješćuje da će testiranje za radna mjesta zapovjednik interventnog odjeljenja i policijski službenik interventne jedinice policije u Interventnoj jedinici policije biti provedeno 28.10.2013.godine (ponedjeljak) u vremenu od 08,00 do 16,00 sati u Interventnoj jedinici policije Policijske uprave splitsko-dalmatinske u Mravincima. Testiranje će se sastojati od dva dijela. Prvi dio biti će testiranje opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno normama za prijem u Interventnu jedinicu policije u vremenu od 08,00 do 12,00 sati, a u drugom dijelu će se testirati posebne sposobnosti vezane za konkretno radno mjesto. Napominjemo da su kandidati dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu.  Na testiranje se upućuju slijedeći kandidati: 1. AJDUKOVIĆ IVAN 2. BAJN TOMISLAV 3. BOBAŠ DANIJEL 4. ĆOSIĆ NENO 5. GAČIĆ TOMISLAV 6. GAŠPAR TONI 7. HRABAR IVAN 8. IVKOVIĆ TIHOMIR 9. JANKOVIĆ MARKO 10. JUKIĆ VINKO 11. KOKEZA DAVOR 12. KOLJANIN MARKO 13. MIJIĆ DAVOR 14. MILKOVIĆ IVICA 15. ODRLJIN JAKOV 16. PETRIČEVIĆ VLADIMIR 17. RUŽIĆ FABIJAN 18. UKIĆ VEDRAN 19. VRANJKOVIĆ ANTE 20. VRVILO TOMISLAV 21. ZNAOR ANTE Testiranje za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije provodit će osposobljeni policijski službenici, te će rezultate bodovati od 0 do 10. Kandidati koji su zadovoljili na testiranju, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom, a o terminu za razgovor će naknadno biti obaviješteni putem web stranice PU splitsko-dalmatinske.  

 

Dana 09.09.2013.g. objavljen je Popis slobodnih radnih mjesta u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, slijedom čega Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, izvješćuje da će testiranje za radna mjesta zapovjednik interventnog odjeljenja i policijski službenik interventne jedinice policije u Interventnoj jedinici policije  biti provedeno 28.10.2013.godine (ponedjeljak) u vremenu od 08,00 do 16,00 sati u Interventnoj jedinici policije Policijske uprave splitsko-dalmatinske u Mravincima.

 

Testiranje će se sastojati od dva dijela. Prvi dio biti će testiranje opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno normama za prijem u Interventnu jedinicu policije u vremenu od 08,00 do 12,00 sati, a u drugom dijelu će se testirati posebne sposobnosti vezane za konkretno radno mjesto.

 

Napominjemo da su kandidati dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu.

 

Na testiranje se upućuju slijedeći kandidati:

 

1. AJDUKOVIĆ IVAN

2. BAJN TOMISLAV

3. BOBAŠ DANIJEL

4. ĆOSIĆ NENO

5. GAČIĆ TOMISLAV

6. GAŠPAR TONI

7. HRABAR IVAN

8. IVKOVIĆ TIHOMIR

9. JANKOVIĆ MARKO

10. JUKIĆ VINKO

11. KOKEZA DAVOR

12. KOLJANIN MARKO

13. MIJIĆ DAVOR

14. MILKOVIĆ IVICA

15. ODRLJIN JAKOV

16. PETRIČEVIĆ VLADIMIR

17. RUŽIĆ FABIJAN

18. UKIĆ VEDRAN

19. VRANJKOVIĆ ANTE

20. VRVILO TOMISLAV

21. ZNAOR ANTE

 

Testiranje za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije provodit će osposobljeni policijski službenici, te će rezultate bodovati od 0 do 10.

 

Kandidati koji su zadovoljili na testiranju, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom, a o terminu za razgovor će naknadno biti obaviješteni putem web stranice PU splitsko-dalmatinske.