Mnoštvo djece i njihovih roditelja posjetilo "Sajam mogućnosti" na splitskoj Rivi

Photo PU_SD/SM1.JPG

U subotu, 26. listopada, na Rivi u Splitu, Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Split organizirali su „Sajam mogućnosti“, kao jednu od komponenti preventivnog projekta „Zajedno više možemo“. Taj projekt je već ranije predstavljen javnosti i uspješno se provodi od 2011. godine. Usmjeren je na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i svih drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola.

 foto: PU SD

U subotu, 26. listopada, na Rivi u Splitu, Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Split organizirali su „Sajam mogućnosti“, kao jednu od komponenti preventivnog projekta „Zajedno više možemo“. Taj projekt je već ranije predstavljen javnosti i uspješno se provodi od 2011. godine. Usmjeren je na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i svih drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola.

Na iznimno dobro posjećenom splitskom „Sajmu mogućnosti“, djeca i njihovi roditelji su se imali priliku upoznati s različitim sadržajima i aktivnostima kulturno-umjetničkih, športskih i ostalih udruga, Centra za strane jezike, plesnih klubova, te Zajednice tehničke kulture Grada Splita, a sve kako bi mogli odabrati aktivnost kojom bi kvalitetno ispunili svoje slobodno vrijeme. Nazočne je pozdravio gradonačelnik Grada Splita g.Ivo Baldasar, koji je Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj zahvalio na trudu i organizaciji ovog događaja.

„Sajam mogućnosti“ je cijelo vrijeme pratio i zabavni program, u kojem su nastupali brojni izvođači – dječji zborovi, plesni klubovi, Splitske mažoretkinje, Kulturno-umjetničko društvo „Karol Wojtyla“, Umjetnička, likovno-književna kolonija Vlaho Bukovac, te štićenici Centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“.

  

 

                                                                Više fotografija možete pogledati OVDJE.