Nastavak suradnje policije i Županijske gospodarske komore

Photo PU_SD/PROSPEKT2.png

U sklopu projektne aktivnosti prevencije kaznenih djela razbojništva Policijska uprava splitsko dalmatinska u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom u Splitu izradila je prigodni informativni letak namijenjen poslodavcima i uposlenicima na ugroženim objektima. Izrada letka nastavak je dosadašnje uspješne suradnje kojim se u zajedničkom nastupu informiranjem i savjetovanjem poslovnih subjekata želi istaknuti proaktivni i preventivni pristup smanjenju imovinskog kriminaliteta.

 

U sklopu projektne aktivnosti prevencije kaznenih djela  razbojništva Policijska uprava splitsko dalmatinska  u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom u Splitu izradila je prigodni informativni letak namijenjen poslodavcima i uposlenicima na ugroženim objektima. Izrada letka nastavak je dosadašnje uspješne suradnje kojim se u zajedničkom nastupu informiranjem i savjetovanjem poslovnih subjekata  želi istaknuti proaktivni i preventivni pristup smanjenju imovinskog kriminaliteta.

Letak sadrži upute za samozaštito postupanje kojima se smanjuje rizik na ugroženi objektima  upućivanjem u mjere samozaštite od strane poslodavca ali i uposlenika, te upute o suradnji s policijom i  postupanju u slučaj da osoba postane žrtva kaznenog djela.

Letak će se periodično distribuirati  na  području Policijske uprave splitsko-dalmatinske