Ravnatelj Učeničkog doma Split uručio Zahvalnicu djelatnicima Odjela kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske

Photo PU_SD/zahval droga.jpg

Za suradnju i doprinos u suzbijanju zlouporabe opojnih droga u Učeničkom domu Split, ravnatelj Učeničkog doma Mladen Kamenjarin i profesor Goran Samardžić jučer su, u ime svih učenika, studenata i djelatnika Doma, uručili Zahvalnicu djelatnicima Odjela kriminaliteta droga, prilikom posjete Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. U preventivnom djelovanju suzbijanja zlouporabe opojnih droga skupnu zahvalnicu dobili su: Dušan Jenjić – načelnik Odjela, Boris Sikavica, Jasenka Bender, Ivica Tolić i Tino Radanović, detektivi u Odjelu kriminaliteta droga. U svom obraćanju ravnatelj je izrazio zadovoljstvo suradnjom s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga, navodeći da politika suzbijanja zlouporabe opojnih droga zahtijeva koordinaciju svih tijela uključenih u borbu protiv ovisnosti, kao i svih razina državne vlasti. Suradnju s policijom naveo je kao dobar primjer konkretnog zajedničkog rješavanja problema zlouporabe opojnih droga među mladima, posebice u Učeničkom domu, u kojem trenutno boravi 516 učenika i studenata: „Budući da smo u suradnji s Vama i djelatnicima Vašeg odjela tijekom ove školske godine na prevenciji zlouporabe droga u Domu ostvarili zapažene rezultate, a obostrana aktivnost i suradnja u zajedničkom cilju prevencije bila je i više nego odlična, Uprava Doma zahvaljuje Vam na uloženom trudu i aktivnosti“, izjavio je ravnatelj Kamenjarin. U cilju daljnje prevencije zlouporabe i ovisnosti o opojnim drogama kod mladih osoba, dogovorena je daljnja suradnja djelatnika policije i Učeničkog doma Split.

Za suradnju i doprinos u suzbijanju zlouporabe opojnih droga u Učeničkom domu Split, ravnatelj Učeničkog doma Mladen Kamenjarin i profesor Goran Samardžić jučer su, u ime svih učenika, studenata i djelatnika Doma, uručili Zahvalnicu djelatnicima Odjela kriminaliteta droga, prilikom posjete Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. U preventivnom djelovanju suzbijanja zlouporabe opojnih droga skupnu zahvalnicu dobili su: Dušan Jenjić – načelnik Odjela, Boris Sikavica, Jasenka Bender, Ivica Tolić i Tino Radanović, detektivi u Odjelu kriminaliteta droga.

U svom obraćanju ravnatelj je izrazio zadovoljstvo suradnjom s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga, navodeći da politika suzbijanja zlouporabe opojnih droga zahtijeva koordinaciju svih tijela uključenih u borbu protiv ovisnosti, kao i svih razina državne vlasti. Suradnju s policijom naveo je kao dobar primjer konkretnog zajedničkog rješavanja problema zlouporabe opojnih droga među mladima, posebice u Učeničkom domu, u kojem trenutno boravi 516 učenika i studenata: „Budući da smo u suradnji s Vama i djelatnicima Vašeg odjela tijekom ove školske godine na prevenciji zlouporabe droga u Domu ostvarili zapažene rezultate, a obostrana aktivnost i suradnja u zajedničkom cilju prevencije bila je i više nego odlična, Uprava Doma zahvaljuje Vam na uloženom trudu i aktivnosti“, izjavio je ravnatelj Kamenjarin.

U cilju daljnje prevencije zlouporabe i ovisnosti o opojnim drogama kod mladih osoba, dogovorena je daljnja suradnja djelatnika policije i Učeničkog doma Split.