PRIOPĆENJE ZA JAVNOST - SPLIT PRIDE 2013

Photo PU_SD/policajac01.bmp

 Danas, 8. lipnja u Splitu je održano javno okupljanje Split Pride 2013, koje je trajalo od 13.00 do 19.00 sati. Povorka je nakon okupljanja u Strossmayerovom perivoju (Đardin) u 14.00 sati krenula Ulicom kralja Tomislava, preko Marmontove, do Obale hrvatskog narodnog preporoda (Riva) gdje je održan prigodni program. Policijskih intervencija u svezi sa sigurnosti sudionika, te građana i gostiju Grada Splita nije bilo.

 

 

 

FOTO: ilustracija

Danas, 8. lipnja u Splitu je održano javno okupljanje Split Pride 2013, koje je trajalo od 13.00 do 19.00 sati. Povorka je nakon okupljanja u Strossmayerovom perivoju (Đardin) u 14.00 sati krenula Ulicom kralja Tomislava, preko Marmontove, do Obale hrvatskog narodnog preporoda (Riva) gdje je održan prigodni program. Policijskih intervencija u svezi sa sigurnosti sudionika, te građana i gostiju Grada Splita  nije bilo.

Kao rezultat pojačane redovne aktivnosti policije privedeno je ukupno šest osoba i to uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te Zakona o osobnoj iskaznici.

 

I ove godine iskazujemo zahvalnost sudionicima javnog okupljanja i građanima Grada Splita, koji su svojim ponašanjem i poštivanjem uputa policijskih službenika uvelike pridonijeli ukupnoj sigurnosti.