Strani policijski službenici posjetili Makarsku

Photo PU_SD/strani pol.makarska.jpg

U sklopu projekta Sigurna turistička sezona strani policijski službenici koji borave na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske jučer su posjetili Makarsku. Policijski službenik iz Njemačke Martin Danzer i talijanski policijski službenik Antonio Ricci tijekom posjeta kontaktirali su s većim brojem turista, posebno stranim državljanima s područja Njemačke i Italije vezano za njihov boravak u Republici Hrvatskoj, na obostrano zadovoljstvo.  Zajedno s policijskim službenikom Odjela za prevenciju, zainteresiranim građanima i stranim gostima, posebno gostima iz svojih zemalja, na, za tu priliku , organiziranom info pultu dijelili su informativne letke sa savjetima za što sigurnije i bezbrižnije ljetovanje. Tijekom turističke sezone, na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, kontinuirano se provode aktivnosti informiranja stranih gostiju, pa su tako strani policijski službenici koji rade na području Policijske uprave, posjetili gradove Split, Trogir, Omiš, te Supetar i Bol na otoku Braču, gdje su također savjetovali strane goste kako zaštititi imovinu i spriječiti krađe s plaža, te krađe iz hotelskih soba.

FOTO: MUP/PU splitsko-dalmatinska 

U sklopu projekta Sigurna turistička sezona strani policijski službenici koji borave na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske jučer su posjetili Makarsku. Policijski službenik iz Njemačke Martin Danzer i talijanski policijski službenik Antonio Ricci tijekom posjeta kontaktirali su s većim brojem turista, posebno stranim državljanima s područja Njemačke i Italije vezano za njihov  boravak u Republici Hrvatskoj na obostrano zadovoljstvo.  Zajedno s policijskim službenikom  Odjela za prevenciju, zainteresiranim građanima i stranim gostima, posebno gostima  iz svojih zemalja, na, za tu priliku , organiziranom info pultu dijelili su  informativne letke sa  savjetima za  što sigurnije i bezbrižnije ljetovanje.

 

            Tijekom turističke sezone, na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, kontinuirano se provode aktivnosti informiranja stranih gostiju, pa su tako  strani policijski službenici koji rade na području Policijske uprave, posjetili  gradove Split, Trogir, Omiš, te  Supetar i Bol na otoku Braču, gdje su također savjetovali  strane goste  kako zaštititi imovinu i spriječiti krađe s plaža, te  krađe iz hotelskih soba.