Hrvatski policajac Hrvoje Znaor brani titulu svjetskog prvaka u kolovozu 2012.

Photo PU_SD/trofeji.jpg

 U organizaciji Balkan Budo Acadamy, u subotu je u Beogradu održan veliki međunarodni seminar borilačkih vještina na kojem su nastupili i članovi jujitsu Cro Teama: Pavo Hazdovac, Maks Voznjak, Marko Ančić i Marko Perutović pod vodstvom trenera Hrvoja Znaora. Osim razmjene iskustava sa drugim majstorima, usuglašena je suradnja i u kontekstu podrške BBA-a skorašnjem Split World Cupu 2012 koji će se održati od 24.-26.08.2012. u Splitu.

U organizaciji Balkan Budo Acadamy,  u subotu je u Beogradu održan veliki međunarodni seminar borilačkih vještina na kojem su nastupili i članovi jujitsu Cro Teama: Pavo Hazdovac, Maks Voznjak, Marko Ančići Marko Perutovićpod vodstvom trenera  Hrvoja Znaora.

Osim razmjene iskustava sa drugim majstorima, usuglašena je suradnja i u kontekstu podrške BBA-a skorašnjem Split World Cupu 2012 koji će se održati od 24.-26.08.2012. u Splitu.

BBA Federacija predložila je svog borca na predstojećem Grand Prixu u Splitu koji će se boriti protiv hrvatskog policajca Hrvoja Znaora. To će biti Nenad Stojanović, inače pripadnik Specijalnih postrojbi MUP-A Republike Srbije i član Urban jujitsu kluba“Vršac“

 Hrvoje Znaor hrvatski je policajac i svjetski prvak u jujitsu koji je već dva puta obranio svoju titulu, a u kolovozu će imati još jednu priliku potvrditi ovaj neizmjeran uspjeh koji služi na čast Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Ohrabren dosadašnjim iznimno dobrim rezultatima, ovaj policijski službenik će  u kolovozu po treći put nastojati obraniti svoju titulu. Istaknuo je svoje zadovoljstvo svojim klubom i njegovim članovima kojima se i zahvaljuje na podršci.   

- Posebno se zahvaljujem svojoj supruzi i  svojoj obitelji koji su mi cijelo vrijeme  najveća i najznačajnija podrška,  izjavio je na kraju razgovora naš policijski službenik  ponosan svojim dosadašnjim postignućem nadodavši da je i ovo jedan bitan način za dobro predstavljanje kako MUP-a tako i Republike Hrvatske u svijetu.