Ministar MUP-a Ranko Ostojić posjetio grad Trilj

Photo PU_SD/ost1.jpg

Danas 30.04.2012.godine ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić boravio je u radnom posjetu u gradu Trilju u pratnji svojih suradnika: pomočnika ministra za materijalno financijske poslove Nebojše Kirigina, tajnika kabineta ministra Vlade Dominića, načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ivice Tolušića i načelnika PGP Trilj Jurice Jurišića. Ministar MUP-a Ranko Ostojić i članovi izaslanstva nazočili su sastanku s gradonačelnikom grada Trilja Ivanom Šipićem i njegovim bliskim suradnicima u Gradskoj vijećnici Grada Trilja. .

 

Danas 30.04.2012.godine ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić boravio je u radnom posjetu u gradu Trilju u pratnji svojih suradnika: pomočnika ministra za materijalno financijske poslove  Nebojše  Kirigina, tajnika  kabineta ministra Vlade Dominića, načelnika  Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ivice Tolušića i načelnika PGP Trilj Jurice Jurišića.  Ministar MUP-a Ranko Ostojić i članovi izaslanstva  nazočili su sastanku s gradonačelnikom grada Trilja Ivanom Šipićem i njegovim bliskim suradnicima u  Gradskoj vijećnici Grada Trilja.

Nakon sastanka, visoko  izaslanstvo posjetilo je lokaciju na kojoj se planira izgradnja Tranzitnog centra  i Postaje granične policije Trilj.  Ovaj obilazak kao i vijest o izgradnji primljena je s velikim zadovoljstvom kako građana Trilja tako i policijskih službenika. Za očekivati je kako će se i  na ovaj način doprinijeti još boljem i kvalitetnijem radu policije.