Dani otvorenih vrata - djeca u posjetu policiji u Makarskoj

Photo PU_SD/makarska2.JPG

U sklopu projekta Dani otvorenih vrata, 3. svibnja su Policijsku postaju Makarska posjetila djeca dječjeg vrtića „Pčelica „ iz Makarske. Policijski službenici su održali prigodno predavanje za djecu i njihove odgajateljice o ponašanju u prometu, potom su se upoznali sa kontakt policajcima koji su ih upoznali sa svojim radom i načinom kako im mogu biti od pomoći

FOTO: MUP/PU splitsko-dalmatinska

U sklopu projekta Dani otvorenih vrata, 3. svibnja su Policijsku postaju Makarska posjetila djeca dječjeg vrtića „Pčelica „ iz Makarske.

Policijski službenici su održali prigodno predavanje za djecu i njihove odgajateljice o ponašanju u prometu, potom su se upoznali sa kontakt policajcima koji su ih upoznali sa svojim radom i načinom kako im mogu biti od pomoći.

Uz prigodne slatke darove djeca su imala priliku razgledati uredske prostorije načelnika Policijske postaje, operativnog dežurstva, kontakt policije i šalterskih poslova kao i policijska vozila. Glavni cilj ovih aktivnosti je približavanje djeci uloge policije u društvu te prihvaćanje policajaca kao prijatelja kojima se uvijek mogu obratiti za pomoć.