Policijska asistencija na Braču

Photo PU_SD/policija05.bmp

Danas 03.svibnja 2012. na otoku Braču policijski službenici PU splitsko-dalmatinske sukladno čl. 7. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, a na temelju zaključka Trgovačkog suda, pružali su pomoć stečajnom upravitelju prilikom ulaska u službene prostorije tvrtke sa Brača. Kod pružanja pomoći u službene prostorije dovedeno je devet osoba. Nakon provedene prekršajne obrade protiv devet osoba su podneseni optužni prijedlozi po čl. 6. i 24. zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a protiv jedne osobe koja je i kriminalistički istražena zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog dijela iz čl 317. /Napad na ovlaštenu službenu osobu/ slijedi i kaznena prijava.

 

Danas 03.svibnja 2012. na otoku Braču policijski službenici PU splitsko-dalmatinske sukladno čl. 7. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, a na temelju zaključka Trgovačkog suda, pružali su pomoć stečajnom upravitelju prilikom ulaska u službene prostorije tvrtke sa Brača.

 Kod pružanja pomoći u službene prostorije dovedeno je devet osoba. Nakon provedene prekršajne obrade protiv devet osoba su podneseni optužni prijedlozi po čl. 6. i 24. zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a protiv jedne osobe koja je i kriminalistički istražena zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog dijela iz čl 317. /Napad na ovlaštenu službenu osobu/ slijedi i kaznena prijava.