Priopćenje za javnost u svezi odigravanja nogometne utakmice između HNK "Hajduk" i NK "Cibalia"

Photo PU_SD/nogomet.jpg

Sutra, 13. travnja 2013. (subota) s početkom u 19.00 sati u Splitu, na gradskom stadionu «Poljud», odigrati će se nogometna utakmica I HNL, između HNK «Hajduk» iz Splita i NK «Cibalia» iz Vinkovaca.

 foto:ilustracija

            Sutra, 13. travnja  2013. (subota)  s početkom u 19.00 sati u Splitu, na gradskom stadionu «Poljud», odigrati će se nogometna utakmica I HNL, između HNK «Hajduk» iz Splita i NK «Cibalia» iz Vinkovaca.

           Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od15 sati do završetka osiguranjauspostaviti će se blokada prometa motornim vozilima na šetnici oko stadiona „Poljud“, dok će se od 17,00 sati uspostaviti potpuna blokada prometa u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza u ugostiteljski objekt  „Hemingway“ (osim vozila policije), te u ulici Poljudsko šetalište, kod ulaza na parkiralište "bazena Poljud" (osim vozila s propusnicom).

            Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.          

            Obavijesti i upozorenja građanima:  

  • zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
  • posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
  • nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
  • zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

          Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.