Policijski službenici Odsjeka za prevenciju i Sektora kriminalističke policije održali edukativno predavanje na temu prevencije razbojništva

Photo PU_SD/prev.razb.1.jpg

U okviru cjelokupne projektne aktivnosti prevencije razbojništva, Odsjek za prevenciju u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije, dana 30. i 31.svibnja 2012. u prostorijama PU splitsko-dalmatinske proveo je edukaciju uposlenika Hrvatske lutrije. Edukacija je provedena na temu samozaštitnog ponašanja, te suradnje i komunikacije sa policijom.

  

U okviru cjelokupne projektne aktivnosti prevencije razbojništva, Odsjek za prevenciju u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije, dana 30. i 31.svibnja 2012. u prostorijama PU splitsko-dalmatinske proveo je edukaciju uposlenika Hrvatske lutrije.

Edukacija je provedena na temu samozaštitnog ponašanja, te suradnje i  komunikacije sa policijom. Aktivnost je dio započete suradnje sa predstavnicama Hrvatske lutrije na unaprijeđenju stanja sigurnosti,a kao rezultat ima i konkretne mjere koje poduzimaju i odgovorne osobe na lokalnoj razini, kao i u sjedištu tvrtke.

Suradnja će biti nastavljena i na području situacijske prevencije, gdje se pored obvezne provedbe važećih mjera zaštite propisnih Zakonom, iniciraju i druge ciljane mjere na određenim lokacijama, u cilju smanjenja rizika i povećanja razine sigurnosti uposlenika i korisnika usluga.