Zaprimanje zahtjeva za izdavanje pograničnih propusnica

Photo PU_SD/policijska vozila.jpg

Granična policija Bosne i Hercegovine započela je s 1. listopadom zaprimati zahtjeve za izdavanje pograničnih propusnica stanovnicima pograničnog područja Republike Hrvatske. Stoga od navedenog datuma stanovnici pograničnog područja, odnosno županija vukovarsko-srijemske, brodsko-posavske, sisačko moslavačke, karlovačke, ličko-senjske, zadarske, šibensko-kninske, splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske zahtjeve za izdavanje pogranične propusnice mogu podnijeti u nadležnim jedinicama Granične policije BiH ili u njihovom diplomatsko-konzularnom predstavništvu u Zagrebu. Izdavanju graničnih propusnica stanovnicima pograničnog područja Hrvatske prethodilo je ispunjenje svih neophodnih priprema, što ih je Granična policija Bosne i Hercegovine izvršila sukladno preuzetim obavezama proizišlim iz Sporazuma o pograničnom prometu između BiH i RH. Detaljnije informacije mogu se pročitati na internetskim stranicama Granične policije BiH

 foto: ilustracija

 Granična policija Bosne i Hercegovine započela je s 1. listopadom zaprimati zahtjeve za izdavanje pograničnih propusnica stanovnicima pograničnog područja Republike Hrvatske. Stoga od navedenog datuma stanovnici pograničnog područja, odnosno županija vukovarsko-srijemske, brodsko-posavske, sisačko moslavačke, karlovačke, ličko-senjske, zadarske, šibensko-kninske, splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske zahtjeve za izdavanje pogranične propusnice mogu podnijeti u nadležnim jedinicama Granične policije BiH ili u njihovom diplomatsko-konzularnom predstavništvu u Zagrebu.

Izdavanju graničnih propusnica stanovnicima pograničnog područja Hrvatske prethodilo je ispunjenje svih neophodnih priprema, što ih je Granična policija Bosne i Hercegovine izvršila sukladno preuzetim obavezama proizišlim iz Sporazuma o pograničnom prometu između BiH i RH.

Detaljnije informacije mogu se pročitati na internetskim stranicama Granične policije BiH